I.v.m de nieuwe coronamaatregelen zijn wij zijn gesloten van 15 december t/m 19 januari. Bezorgingen: De geplande bezorgingen gaan gewoon door.

U kunt ook nog gewoon online bij ons bestellen.

Tafellamp Etch 1L oud zilver metaal

€ 79,95

Deze industriële metalen tafellamp, uitgevoerd in een oud zilver finish is afkomstig uit de Etch serie. Bij het uitlaseren van de kap zijn er allerlei vormen ontstaan in het metaal. Dit zorgt voor een bijzonder sfeervol lichteffect. In deze tafellamp zie je een combinatie van twee stijlen, want naast dat deze tafellamp industrieel is heeft hij ook iets oosters over zich.

✔ tafellamp Etch 1L uitgevoerd in een oud zilver finish

✔ 'Marrakech style' gecombineerd met industrieel

✔ Deze tafellamp heeft een E27 fitting (grote fitting)

✔ De lamp is voorzien van een snoerschakelaar

Swipen voor 3 additionele foto's

Overzicht

Deze industriele tafellamp is afkomstig uit de Etch serie. Deze lampen serie word uitgevoerd in metaal met een oud zilver finish. De metalen kap van de tafellamp is uitgelaserd waardoor er allerlei vormen zijn ontstaan in het metaal. Deze vormen in de metalen kap zorgen voor er voor dat het licht gedoseerd door de ruimte verdeeld word, dit zorgt voor een prachtig lichteffect. Deze tafellamp heeft het beste van twee werelden, want naast dat de tafellamp industrieel is door de metalen kap, heeft hij ook iets oosters over zich door de vormen in het metaal en het effect wat dit creëert. De tafellamp heeft een E27 fitting (grote fitting) en een snoer van 120 cm. De maten van deze tafellamp zijn 25 cm breed 25 cm diep en 33 cm hoog. De lamp is exclusief lichtbron.