I.v.m de nieuwe coronamaatregelen zijn wij zijn gesloten van 15 december t/m 19 januari. Bezorgingen: De geplande bezorgingen gaan gewoon door.

U kunt ook nog gewoon online bij ons bestellen.

Industriële hanglamp Giant Square 3L oud zilver metaal

€ 199,00
Industriële hanglamp Giant Square 3L is een statement boven jou eetkamertafel of kook eiland! Deze serie is gemaakt om de lichtbronnen die gebruikt worden volledig tot hun recht te laten komen. De oud zilver wassing geeft de lamp een industriële look. Deze hanglamp is 125 cm breed, een perfecte grote voor boven een 200 cm of 220 cm eettafel. Wanneer hangt deze lamp te pronken in jouw interieur ?

✔ Industriële hanglamp Giant Square 3L uitgevoerd in een oud zilver metaal

✔ Een hanglamp waarbij de gebruikte lichtbronnen volledig tot hun recht komen

✔ Deze hanglamp heeft E27 fittingen (grote fittingen)

Swipen voor 1 additionele foto

Overzicht

Het pronkstuk van je interieur is lastig kiezen.. Maar met de industriele hanglamp Giant Square 3L hoef je niet verder te zoeken. Deze hanglamp speciaal ontwikkeld voor lichtbronnen van 20 cm doorsnee, zorgt er voor zijn grote en lichteffect voor dat je eetkamer in een keer ontzettend sfeervol word. Deze hanglamp behoort tot een de giant square serie, een serie met rechthoekige lampen. De combinatie tussen industrieel en een strak interieur in een lamp gevangen. De oud zilver finish zorgt voor een vintage look. Combineer meerdere items uit deze serie binnen je interieur en zorgt voor eenheid. Deze lamp is geschikt voor boven een tafel of kookeiland van 200 cm of 220 cm. Deze vierlichts hanglamp heeft E27 fittingen (grote fitting). De maten van deze lamp zijn 125 cm breed 30 cm diep en 150 cm hoog. De lamp is exclusief lichtbronnen, de lichtbronnen zijn uiteraard bij te bestellen. Ons assortiment lichtbronnen vind je hier