Vanwege de geldende coronamaatregelen zijn wij op afspraak geopend. Bel 0595 - 44 54 48, mail naar info@idwonen.nl of klik hier om jouw winkelmoment te reserveren!

Hanglamp Etch 3L getrapt

€ 229,00

Deze getrapte drielichts hanglamp, uitgevoerd in een oud zilver finish is afkomstig uit de Etch serie. Doordat de lamp is uitgelaserd zijn er allerlei vormen ontstaan in het metaal. Dit zorgt voor een prachtig sfeervol lichteffect. Deze getrapte hanglamp is een combinatie van twee stijlen, naast dat deze hanglamp etch industrieel is heeft hij ook iets oosters over zich.

✔ Hanglamp Etch 3L getrapt uitgevoerd in een oud zilver finish

✔ Industriële hanglamp met een vleugje 'Marrakech style'

✔ Deze hanglamp heeft E27 fittingen (grote fitting)

Levertijd 3-5 werkdagen

Overzicht

Deze getrapte drielichts hanglamp is afkomstig uit de Etch serie. Deze lampen serie word uitgevoerd in metaal met een oud zilver finish. De getrapte hanglamp is uitgelaserd waardoor er allerlei vormen zijn ontstaan in het metaal. Deze verschillende vormen in de metalen kappen zorgen voor er voor dat het licht gedoseerd en sfeervol door de ruimte word verdeeld, dit resulteert in een prachtig lichteffect. Deze getrapte hanglamp is een combinatie van twee stijlen, naast dat deze hanglamp industrieel is heeft hij ook iets oosters over zich. Deze hanglamp is door de getrapte kappen erg geschikt voor boven een ronde eettafel, boven een salontafel of in een hoek van de ruimte. De metalen kappen van de lamp zijn afzonderlijk van elkaar verstelbaar en hangen aan een ronde bijpassende plafondbevesting van 30cm doorsnee. Deze getrapte industriele hanglamp etch heeft E27 fittingen (grote fitting). De maten van deze lamp zijn 50 cm breed 50 cm diep en 150 cm hoog. De lamp is exclusief lichtbronnen.

Meer informatie

Meer informatie
Levertijd Levertijd 3-5 werkdagen