Vanwege de geldende coronamaatregelen zijn wij op afspraak geopend. Bel 0595 - 44 54 48, mail naar info@idwonen.nl of klik hier om jouw winkelmoment te reserveren!

Eettafel rustiek eiken met een stalen poot naar keuze

€ 945,00

Deze eettafel is gemaakt van rustiek eiken. Deze eettafel kan in overleg op elke gewenste maat gemaakt worden. Wij adviseren om de tafel te behandelen met onze watergedragende olie of af te werken met 3 lagen 2 componentenlak. Onder het rustiek eiken blad kunnen we elke poot naar keuze laten maken. U kunt het tafelblad afnemen met een licht vochtige doek.

Levertijd op aanvraag

Overzicht

Deze eettafel is vervaardigd uit rustiek eiken. Rustiek eiken heeft een 'wilde' eiken tekening in het blad, tevens kunnen er noesten in het blad voorkomen. Rustiek eiken kun je herkennen door de te kijken naar de aanwezigheid van noesten, draadverloop en kleurverschillen en andere oneffenheden. Deze factoren zorgen voor een robuuste en landelijke uitstraling van het blad. Onder deze eettafel vind je een industriële stalen poot welke in een kokerframe en in een H-Profiel gemaakt kunnen worden. Wij kunnen onder deze tafel elke gewenste poot laten maken en het blad kan in overleg in elke gewenste maat gemaakt worden. Het eiken word standaard onbehandeld aangeleverd, wij adviseren om het hout te behandelen met onze waterdragende onderhoudsolie of deze te laten behandelen met 3 lagen matte 2-componentenlak.

Meer informatie

Meer informatie
Levertijd Levertijd op aanvraag
Weight 1