• Al meer dan 18 jaar ervaring
  • Gratis verzending*

Industriële eetkamertafel

Bent u opzoek naar een industriële eetkamertafel? Dan bent u bij Idwonen aan het juiste adres! De industriële eettafels zijn niet meer weg te denken uit het hedendaagse modebeeld. Vroeger werden deze tafels vooral gebruikt in werkplaatsen of in bedrijfsruimtes, maar nu ziet u de tafels veelal in de meest moderne woningen.

Tegenwoordig ontvangen we onze gasten steeds meer aan de eettafel. Dit zorgt voor een directere interactie en meer gezelligheid met elkaar. U wilt de tafel natuurlijk niet alleen gebruiken voor dineren, maar ook voor werken of lezen.

Daarnaast moet de eetkamertafel ook goed bij uw interieur passen. De industriële trend uit zich niet alleen in tafels, maar ook in stoelen, kasten en andere woonaccessoires zoals verlichting. Hierdoor kunt u uw gehele interieur gemakkelijk op elkaar afstemmen! Heeft u een industriële of een landelijke inrichting? Dan is een industriële eetkamertafel van Idwonen echt iets voor u!

Design uw eigen industriële eetkamertafel

Bij Idwonen hebben we een uitgebreid assortiment industriële eettafels. Ons assortiment bestaat uit houten eettafels die gemaakt zijn van teak, eiken, mangohout en acasiahout.

Bij industriële eetkamertafels kun je mixen en matchen met materialen zoals massief eiken of grenen, gerecycled hout of teak met stoere metalen poten. U kunt de industriële eetkamertafels volledig op maat laten maken in de meest unieke designs! U bedenkt het en wij realiseren het graag voor u!

 

Idwonen – landelijke woonwinkel

Bij Idwonen beschikken wij over een zeer uniek assortiment meubelen en woonaccessoires. Wij importeren veel van onze producten zelf uit Indonesië en hierdoor is geen product hetzelfde. Tegenwoordig lijken veen inrichtingen op elkaar, omdat er veel grote bedrijven zijn die massaproducties doen. U vindt het toch niet leuk om bij al uw vrienden dezelfde meubelen tegen te komen? Met een inrichting van Idwonen loopt u dit risico niet!

Wij zijn gespecialiseerd in een industriële en landelijke inrichting. Maak uw industriële eetkamertafel compleet met mooie robuuste eetkamerstoelen. Mooie stalen poten en een leren zitting in een donkere kleur zijn helemaal van deze tijd! Om de zithoek in uw woonkamer helemaal af te stijlen kunt u kiezen voor een industriële salontafel met een grijs blad, stalen poten en een robuuste lamp. Wij helpen u graag bij uw volledige interieur design!

Kom gerust eens langs bij ons in de winkel voor deskundig advies en een kopje koffie. Heeft u geen tijd om langs te komen? Geen probleem, u kunt bij ons gemakkelijk alles online bestellen. Bestel vandaag nog en profiteer van onze gratis verzending!