Elke zondag koopzondag van 13.00 uur tot 17.00 uur!  ( Zondag 15 mei gesloten i.v.m. de motorraces op het Aanleg )

Impregneerspray

Vlekken zijn snel gemaakt!

Bescherm uw mooie nieuwe meubelen tegen vuil en vlekken door deze te impregneren. Impregneren is het aanbrengen van een beschermlaag tegen vlekken en vuil. Het impregneermiddel zorgt ervoor dat vuil niet binnen kan binnen dringen in de bekleding. Het blijft er als het ware bovenop liggen. Na het impregneren is de bekleding makkelijker te reinigen.

Levertijd 3-5 werkdagen

Verzendinformatie

Al onze producten worden met de grootste zorg ingepakt en verzonden. Het bezorgen van uw bestelling kan worden verzorgd door een pakketdienst, een deskundige meubelvervoerder of met onze eigen bezorgservice.

Overzicht

Impregneren : Vlekken zijn snel gemaakt! Daarom is het handig je nieuwe meubelen te beschermen tegen vuil en vlekken door deze te impregneren.

Wat houdt impregneren in? Impregneren is het aanbrengen van een beschermlaag tegen vlekken en vuil.

Waarom voorkomt impregneren vuil en vlekken? Een speciale vloeistof voorkomt aanhechting van vuil en vlekken. Het impregneermiddel zorgt ervoor dat vuil niet binnen kan binnen dringen in de bekleding. Het blijft er als het ware bovenop liggen. Na het impregneren is de bekleding makkelijker te reinigen.

Het voorkomen van vlekken op uw nieuwe zitmeubel? Liever geen kostbare impregneerbehandeling ? Gewoon zelf impregneren? Hoe breng je de impregneerspray aan : spray met de spuitbus op een afstand van 20-25 centimeter de bekleding in. Hierna moet de bekleding 10 uur drogen.

Resultaat na het impregneren : Na het in impregneren wordt de bekleding iets donkerder van kleur, Binnen een uur is dit helemaal weer helemaal weggetrokken. De bekleding is nu beschermd en zal makkelijker te reinigen zijn.

Specificaties

Meer informatie
Levertijd Levertijd 3-5 werkdagen
Gewicht (in kg) 1

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Impregneerspray
Uw waardering