I.v.m de nieuwe coronamaatregelen kan je vanaf 3 maart op afspraak bij ons terecht. Bezorgingen: de geplande bezorgingen gaan gewoon door.

Je kunt online bij ons bestellen en afhalen op afspraak is ook mogelijk!

Salontafelset Grained 60 x 60 robuust hardhout & metaal

€ 299,00

Deze tweedelige salontafel set uit de Grained serie is uitgevoerd in robuust hardhout met een frame van metaal met een vintage look. Het robuuste hardhout kan verschillende kleurnuances hebben wat voor een speels effect zorgt. Daarnaast geeft het de salontafels ook een stoere, doorleefde uitstraling. De maten van de salontafels zijn 60 cm breed 60 cm diep en 45 cm hoog en 50 cm breed 50 cm diep en 40 cm hoog.

✔ Het robuuste hardhout zorgt voor een stoere look!

✔ Minimalistisch frame van doorgeschuurd metaal

✔ Set van twee salontafels 60 x60 en 50 x 50

✔De tafels kunnen onder elkaar geschoven worden

Levertijd 3-5 werkdagen

Overzicht

Deze set van twee salontafel van robuust hardhout en vintage metaal is afkomstig uit de serie Grained. Het robuuste hardhout kan verschillende kleurnuances hebben wat zorgt voor een speels effect. Daarnaast geeft het hout de tafels een robuuste doorleefde look. Deze salontafel set van hout en metaal past perfect binnen een industrieel of vintage interieur. De maten van de salontafels zijn 60 cm breed 60 cm diep en 45 cm hoog en 50 cm breed 50 cm diep en 40 cm hoog. Items combineren in je interieur? Dat kan! De Grained serie bestaat namelijk naast deze salontafels nog uit een set bloemenzuilen, een tv meubel, salontafelset, een sidetable, een wandrek en een aantal kapstokken.

Meer informatie

Meer informatie
Levertijd Levertijd 3-5 werkdagen