I.v.m de nieuwe coronamaatregelen kan je vanaf 3 maart op afspraak bij ons terecht. Bezorgingen: de geplande bezorgingen gaan gewoon door.

Je kunt online bij ons bestellen en afhalen op afspraak is ook mogelijk!

Hanglamp 3L Turn Around getrapt charcoal metaal

€ 169,00

De getrapte hanglamp turn around 3L heeft zijn naam te danken aan zijn unieke vormgeving. Je kunt namelijk de binnenste cirkel 360 graden draaien hierdoor kun je wisselen van uitstraling. Deze getrapte 3 lichts hanglamp is afgewerkt in een gemêleerde charcoal wassing en past vrijwel zeker in jou interieur!

✔ Gratis verzending vanaf 50 euro

✔ Getrapte hanglamp industrieel turn around 3L

✔ E27 fittingen (grote fittingen)

Neem contact met ons op voor de actuele levertijd

Overzicht

Deze industriële, getrapte drielichts hanglamp is afkomstig uit de Turn Around serie. Zijn naam heeft hij te danken aan zijn eigentijdse vormgeving. De lamp heeft drie cirkelvormige kappen waarvan de binnenste cirkel 360 graden kan draaien. Deze drie kappen hangen op verschillende hoogtes voor een speelse uitstraling. De buitenste cirkels zitten met stoomkabels vast aan een plafondplaat van 40 cm rond en 3 cm hoog. Met dit open armatuur komen de lichtbronnen goed tot hun recht en kun jij genieten van optimaal lichtresultaat. De lamp is uitgevoerd in een charcoal wassing wat zorgt voor een stoere look. De maten van deze hanglamp zijn 40 cm breed 40 cm diep 150 cm hoog. Deze hanglamp heeft E27 fittingen (grote fittingen). De Turn around serie bestaat naast deze getrapte hanglamp uit een vloerlamp, tafellamp en nog twee hanglampen. De lamp is exclusief de lichtbronnen. Kies hier jou lichtbron

Meer informatie

Meer informatie
Levertijd Neem contact met ons op voor de actuele levertijd
Weight 4