I.v.m de nieuwe coronamaatregelen zijn wij zijn gesloten van 15 december t/m 19 januari. Bezorgingen: De geplande bezorgingen gaan gewoon door.

U kunt ook nog gewoon online bij ons bestellen.

Hanglamp Giant Square 4L oud zilver metaal

€ 249,00

Deze rechthoekige vierlichts hanglamp uitgevoerd in een oud zilver metaal, is afkomstig uit de 'Giant square' serie. Door het open armatuur van de lamp komen de lichtbronnen prachtig tot hun recht! Als je een lamp voor boven een lange tafel zoek is deze lamp perfect, deze hanglamp is namelijk 165 cm breed.

✔ Metalen hanglamp Giant Square 4L uitgevoerd in een oud zilver metaal

✔ Een hanglamp waarbij de lichtbronnen in het zonnetje word gezet

✔ Deze hanglamp heeft E27 fittingen (grote fittingen)

Swipen voor 1 additionele foto

Overzicht

Hanglamp Giant Square 4L is echt een statement piece in jou interieur! Deze hanglamp, speciaal ontwikkeld voor lichtbronnen van 20 cm doorsnee zorgt door zijn omvang voor de WAUW-factor. Deze hanglamp behoort tot een de giant square serie, een serie met rechthoekige lampen. De combinatie tussen industrieel en een strak interieur in een lamp gevangen. De oud zilver finish zorgt voor een vintage look. Combineer meedere items uit deze serie binnen je interieur en zorgt voor eenheid. Deze lamp is zeer geschikt voor boven een eettafel vanaf 240 cm of groter. Deze vierlichts hanglamp heeft E27 fittingen (grote fitting). De maten van deze lamp zijn 165 cm breed 30 cm diep en 150 cm hoog. De lamp is exclusief lichtbronnen.