Wij zijn op afspraak geopend. Reserveer hier je winkelafspraak of mail naar info@idwonen.nl

Hanglamp Elevate 7L rond met verstelbaar touw

€ 199,00

Dit is ronde zevenlichts hanglamp Elevate met verstelbaar touw. De kappen zijn doormiddel van een jute touw (met daarin de stoomkabel) verbonden aan een groot, rond metalen wiel. Door de kappen om het metalen wiel te wikkelen komen ze op verschillende hoogtes te hangen wat zorgt voor een speels effect. Deze lamp is een subtiele combinatie van industrieel en landelijk en zal zich snel thuis voelen in jouw interieur!

✔ Hanglamp Elevate 7L rond met verstelbaar touw

✔ Kan in een getrapte opstelling gehangen worden

✔ Geschikt voor boven een ronde eettafel van 120 cm tot 150 cm doorsnee, voor boven een salontafel of in een hoek bij de bank

✔ E27 fittingen (grote fittingen)

✔ Uitgevoerd in een stoere grijze wassing

Levertijd 3-5 werkdagen

Overzicht

Deze zevenlichts hanglamp komt uit de stoere lampen serie Elevate. Deze hanglamp heeft zeven cilindervormige kappen die zijn uitgevoerd in een stoere grijze wassing. Deze kappen zijn doormiddel van een jute touw (met daarin de stoomkabel) verbonden aan een groot, rond metalen wiel. Dit zorgt er voor dat de kappen in een cirkel hangen. Door de kappen om het metalen wiel te wikkelen komen ze op verschillende hoogtes te hangen wat zorgt voor een speels effect. Deze hanglamp behoort tot de Elevate serie, die naast deze zevenlichts hanglamp nog bestaat uit een vijflichts hanglamp en een negenlichts hanglamp. Deze hanglamp is geschikt voor boven een ronde eettafel van 120 cm tot 150 cm doorsnee, boven de salontafel of in de hoek bij de bank. De maten van deze hanglamp zijn 60 cm breed 60 cm diep en 150 cm hoog. De lamp beschikt over E27 fittingen (grote fittingen)

Meer informatie

Meer informatie
Levertijd Levertijd 3-5 werkdagen