I.v.m de nieuwe coronamaatregelen kan je vanaf 3 maart op afspraak bij ons terecht. Bezorgingen: de geplande bezorgingen gaan gewoon door.

Je kunt online bij ons bestellen en afhalen op afspraak is ook mogelijk!

Hanglamp Dome 2L 60 cm doorsnee

€ 269,00

Hanglamp Dome 2L bestaat uit twee grote ronde kappen die zowel aan de binnen als de buitenzijde zijn afgewerkt met een stoere charcoal wassing. De dichte kappen van deze hanglamp zorgen voor een gericht lichtresultaat. Door het volume is deze lamp een waar statement voor boven je eethoek.

✔ Industriële tweelichts hanglamp Dome

✔ 2 grote kappen van 60 cm doorsnee met een industriële charcoal wassing

✔ E27 fittingen (grote fittingen)

✔Een statement voor boven je eettafel!

Neem contact met ons op voor de actuele levertijd

Overzicht

Deze tweelichts hanglamp bestaat uit twee grote ronde kappen van 60 cm doorsnee en 30 cm hoog. Deze kappen zijn gesloten waardoor je een gericht lichtresultaat krijgt en de lichtbron een gouden effect creëert aan de binnenzijde van de lamp. Zowel binnen- als buitenzijde zijn afgewerkt met de gemêleerde charcoal wassing wat zorgt voor een industriële uitstraling. Door de grote van de twee kappen is deze hanglamp echt een statement boven je eettafel. De kappen zijn afzonderlijk van elkaar verstelbaar in hoogte. De maten van deze lamp zijn 142 cm breed 60 cm diep en 150 cm hoog. De plafondbevestiging is 90 x 8 x 2,5 cm. Deze hanglamp is geschikt voor boven een eettafel van 200 cm tot 240 cm lang. De hanglamp beschikt over E27 fittingen. Wanneer hangt deze hanglamp Dome 2L boven jou eettafel te pronken? De lamp is exclusief de lichtbronnen. klik hier voor bijpassende lichtbronnen

Meer informatie

Meer informatie
Levertijd Neem contact met ons op voor de actuele levertijd
Weight 10