Vanwege de geldende coronamaatregelen zijn wij op afspraak geopend. Bel 0595 - 44 54 48, mail naar info@idwonen.nl of klik hier om jouw winkelmoment te reserveren!

Hanglamp 5L bamboo wikkel

€ 99,00

Deze bamboe hanglamp wikkel 5L beschikt over vijf E27 fittingen in een oud zilver finish waarvan het snoer om de bamboestronk heen gewikkeld zijn. Hierdoor zijn de fittingen ook in hoogte verstelbaar. De vijflichts hanglamp bamboo hangt met twee kabels aan een rechthoekige plafondplaat van 35 cm x 6,5 cm x 2 cm.

✔Gemaakt van bamboe

✔ De hanglamp is in hoogte verstelbaar

✔ E27 fittingen (Grote fitting)

✔ 5 lichts

Levertijd 3-5 werkdagen

Overzicht

Deze bamboe hanglamp beschikt over vijf E27 fittingen in een oud zilver finish waarvan het snoer om de bamboestronk heen gewikkeld zijn. Hierdoor zijn de fittingen ook in hoogte verstelbaar. De maten van deze hanglamp 7L bamboo wikkel zijn 120 cm lang 6 cm breed en 150 cm hoog. De afmetingen van de plafondbevestiging zijn 35 cm lang en 6,5 cm breed. Je kunt de lamp bedienen door middel van een wandschakelaar. Om een sfeervol effect te creëren adviseren wij om een LED-lichtbronnen te gebruiken. De hanglamp 5L bamboo wikkel is exclusief lichtbronnen.

Meer informatie

Meer informatie
Levertijd Levertijd 3-5 werkdagen