Vanwege de geldende coronamaatregelen zijn wij op afspraak geopend. Bel 0595 - 44 54 48, mail naar info@idwonen.nl of klik hier om jouw winkelmoment te reserveren!

Hanglamp Circular 7L oud zilver metaal

€ 199,00

Deze zevenlichts hanglamp uitgevoerd in een oud zilver metaal, is afkomstig uit de Circular serie. Door het open armatuur van de lamp komen de lichtbronnen prachtig tot hun recht!

✔ Metalen hanglamp Circular 7L uitgevoerd in een oud zilver metaal

✔ Een hanglamp waarbij de lichtbron in het zonnetje word gezet

✔ Deze hanglamp heeft E27 fittingen (grote fitting)

Levertijd 3-5 werkdagen

Overzicht

Deze zevenlichts hanglamp is afkomstig uit de Circular serie. Deze lampen serie word uitgevoerd in metaal met een oud zilver finish. De lamp bestaat uit allemaal ronde ringen in een armatuur, omdat deze niet allemaal dezelfde grote hebben ontstaat een speelse uitstraling. Het bijzondere armatuur geeft niet alleen een speels effect maar het geeft de lichtbronnen ook een podium om te 'shinen'. Deze lamp is zeer geschikt voor boven een eettafel vanaf 200 cm. Deze zevenlichts hanglamp heeft E27 fittingen (grote fitting). De maten van deze lamp zijn 112 cm breed 30 cm diep en 150 cm hoog. De lamp is exclusief lichtbronnen. Bijpassend bij deze hanglamp is ook een tafellamp Circular.

Meer informatie

Meer informatie
Levertijd Levertijd 3-5 werkdagen