Vanwege de geldende coronamaatregelen zijn wij op afspraak geopend. Bel 0595 - 44 54 48, mail naar info@idwonen.nl of klik hier om jouw winkelmoment te reserveren!

Hanglamp 4L Turn Square charcoal metaal

€ 169,00

Hanglamp turn sqaure 4L doet zijn naam eer aan. Doordat je de binnenste vierkanten 360 graden kunt draaien kun je wisselen van uitstraling : allemaal een kant op voor een strakke look of allemaal een andere kant op voor een speelse look! Afgewerkt in een een gemêleerde charcoal wassing past deze hanglamp in vrijwel elk interieur.

✔ Hanglamp industrieel turn square 4L

✔ Geschikt voor een eettafel van 160 cm tot 200 cm lang

✔ E27 fittingen (grote fittingen)

✔ Wanneer hangt deze hanglamp Turn Square 4L bij jou?

Levertijd 3-5 werkdagen

Overzicht

Deze vierlichts hanglamp uit de Turn Square serie bestaat uit een vast rechthoekig metalen armatuur wat met twee stoomkabels aan de rechthoekige plafondplaat is bevestigt. In dit frame vind je vier metalen vierkanten die 360 graden kunnen draaien, vandaar de naam van de lamp ‘Turn Square’ . Je kunt dus zelf kiezen hoe je deze vierkanten draait, strak op een rij of allemaal een andere kant op. De lamp is uitgevoerd in een charcoal wassing voor een stoere look. Door het open armatuur van deze lamp geeft u de lichtbron echt een podium om te stralen. De maten van deze hanglamp zijn 109 cm breed 22 cm diep en 150 cm hoog. De plafondplaat van deze lamp is 60 cm breed 8 cm diep en 2,5 cm hoog. Deze hanglamp is geschikt voor boven een eettafel van 160 tot 200 cm lang. De Turn Square serie bestaat naast deze hanglamp uit een vloerlamp, tafellamp en nog een andere hanglamp. De lamp is exclusief de lichtbronnen. Kies hier jou lichtbron

Meer informatie

Meer informatie
Levertijd Levertijd 3-5 werkdagen