I.v.m de nieuwe coronamaatregelen zijn wij zijn gesloten van 15 december t/m 19 januari. Bezorgingen: De geplande bezorgingen gaan gewoon door.

U kunt ook nog gewoon online bij ons bestellen.

Hanglamp 4L Armor Tube

€ 249,00

De industriële hanglamp 4L armor Tube heeft vier metalen cilindervormige kappen welke zijn afgewerkt met een burned finish. Deze hanglamp is handgemaakt en daarom ook uniek. De vormgeving van deze industriële hanglamp is semi-transparant waardoor er een sfeervol lichteffect ontstaat.

✔ Industriële handgemaakte metalen hanglamp

✔ Deze hanglamp heeft 4 in hoogte verstelbare kappen

✔ Deze lamp heeft E27 fittingen (grote fitting)

✔ 4 lichts hanglamp

Swipen voor 2 additionele foto's

Overzicht

Deze vierlichts hanglamp is afkomstig uit de Armor-serie. Deze hanglamp heeft vier cilindervormige kappen met een E27 fitting (grote fitting). De benaming Tube, doet deze lamp eer aan. De kappen hebben namelijk en de vorm van een buis en de lamp is daarnaast ook geschikt voor een filament led lichtbron in de buis variant. De ciliderkappen hangen aan een bijpassende plafondbevestiging van 120 cm lang en 8 cm breed. De lamp is handgemaakt, hierdoor is elke lamp uniek! Deze hanglamp is afgewerkt met een 'burned finish' dit zorgt voor een gevlamde zwart/bruine kleur. Hanglamp Amor heeft een semi-transparante vormgeving waardoor het licht op een speelse, sfeervolle manier door de ruimte word verspreid. De kappen zijn afzonderlijk van elkaar verstelbaar. De maten van de hanglamp Armor zijn 122 cm breed 12 cm diep en 150 cm hoog. De lamp is exclusief lichtbronnen.