I.v.m de nieuwe coronamaatregelen zijn wij zijn gesloten van 15 december t/m 19 januari. Bezorgingen: De geplande bezorgingen gaan gewoon door.

U kunt ook nog gewoon online bij ons bestellen.

Hanglamp Rock Clear 3L getrapt

€ 199,00

Het pronkstuk van jou interieur, deze drielichts hanglamp rock van mond geblazen glas. Het abstracte ontwerp geïnspireerd door een rots is al erg bijzonder, laat staan in combinatie met glas! Door het heldere glas krijgt de lamp een frisse, moderne uitstraling. Doordat deze glazen hanglamp rock getrapt is krijgt hij een speelse look.

✔ Stijlvolle drielichts hanglamp van mond geblazen glas

✔ Luchtige uitstraling door het gebruik van helder glas

✔ Deze hanglamp heeft E27 fittingen (grote fitting)

Swipen voor 1 additionele foto

Overzicht

Hanglamp Rock 3L is het pronkstuk van jou interieur! Deze hanglamp is gemaakt van mondgeblazen, helder glas. Het ontwerp van de hanglamp is geïnspireerd op een rotspartij. Het heldere glas geeft de hanglamp een frisse, moderne uitstraling en zorgt daarnaast dat het ontwerp luchtig blijft. Doordat de kappen van deze drielichts hanglamp rock allemaal op een andere hoogte hangen geeft deze hanglamp een speelse twist aan de ruimte. De lampen hangen aan een ronde plafondbevestiging van 30 cm doorsnee en 2,5 cm hoog. Daarnaast is deze hanglamp door de getrapte kappen erg geschikt voor boven een ronde eettafel, boven een salontafel of in een hoek van de ruimte. Met een klein frame plaats je de lichtbronnen in de kappen van de hanglamp. Deze hanglamp maakt deel uit van de Rock-serie. Alle lampen uit deze serie zijn verkrijgbaar in verchroomd of helder glas. Deze hanglamp heeft E27 fittingen (grote fitting). De maten van deze drielichts hanglamp rock zijn 50 cm breed 50 cm diep en 150 cm hoog. De lamp is exclusief lichtbronnen.