Vanwege de geldende coronamaatregelen zijn wij op afspraak geopend. Bel 0595 - 44 54 48, mail naar info@idwonen.nl of klik hier om jouw winkelmoment te reserveren!

Hanglamp Rock Chromed 3L getrapt

€ 219,00

Het pronkstuk van jou interieur, deze drielichts hanglamp rock van mond geblazen glas. Het abstracte ontwerp geïnspireerd door een rots is al erg bijzonder, laat staan in combinatie met glas! Door het glas te verchromen krijgt deze glazen hanglamp rock een stoere uitstraling én word een mooi zacht lichteffect gecreëerd. Doordat deze lamp getrapt is krijgt hij een speelse look.

✔ Industriële drielichts hanglamp van mond geblazen glas

✔ Stoere look en een prachtig lichteffect door het verchroomde glas

✔ Deze hanglamp heeft E27 fittingen (grote fitting)

Levertijd 3-5 werkdagen

Overzicht

Hanglamp Rock 3L is het pronkstuk van jou interieur! Deze hanglamp is gemaakt van mondgeblazen, verchroomd glas. Het ontwerp van de hanglamp is geïnspireerd op een rotspartij. Het verchroomde glas geeft de hanglamp een industriële uitstraling en zorgt tegelijkertijd voor een prachtig zacht lichteffect. Doordat de kappen van deze drielichts hanglamp allemaal op een andere hoogte hangen geeft deze hanglamp een speelse twist aan de ruimte. De 3 kappen hangen aan een bijpassende ronde plafondbevestiging van 30 cm doorsnee en 2,5 cm hoog. Daarnaast is deze hanglamp rock door de getrapte kappen erg geschikt voor boven een ronde eettafel, boven een salontafel of in een hoek van de ruimte. Met een klein frame plaats je de lichtbronnen in de kappen van de hanglamp. Deze hanglamp maakt deel uit van de Rock-serie. Alle lampen uit deze serie zijn verkrijgbaar in verchroomd of helder glas. Deze hanglamp heeft E27 fittingen (grote fitting). De maten van deze drielichts hanglamp zijn 50 cm breed 50 cm diep en 150 cm hoog. De lamp is exclusief de lichtbronnen.

Meer informatie

Meer informatie
Levertijd Levertijd 3-5 werkdagen