Vanwege de geldende coronamaatregelen zijn wij op afspraak geopend. Bel 0595 - 44 54 48, mail naar info@idwonen.nl of klik hier om jouw winkelmoment te reserveren!

Hanglamp Etch 3L oud zilver metaal

€ 249,00

Deze drielichts hanglamp uitgevoerd in een oud zilver finish, is afkomstig uit de Etch serie. Er zijn allerlei vormen ontstaan in het metaal doordat de kappen van de lamp zijn uitgelaserd. Dit zorgt voor een prachtig lichteffect. Deze drielichts hanglamp is een combinatie van twee stijlen, want naast dat deze hanglamp Etch iets oosters over zich heeft is hij ook zeker industrieel.

✔ Metalen hanglamp Etch 3L uitgevoerd in een oud zilver finish

✔ Industrieel gemixt met een vleugje 'Marrakech style'

✔ Deze hanglamp heeft E27 fittingen (grote fitting)

Levertijd 3-5 werkdagen

Overzicht

Deze drielichts hanglamp is afkomstig uit de Etch serie. Deze lampen serie word uitgevoerd in metaal met een oud zilver finish. Er zijn allerlei vormen ontstaan in het metaal doordat de lamp is uitgelaserd. De vormen in de metalen kappen zorgen voor er voor dat het licht gedoseerd door de ruimte word verdeeld, dit resulteert in een prachtig lichteffect. Deze hanglamp is een combinatie van twee stijlen, naast dat deze hanglamp iets oosters over zich heeft is hij ook zeker industrieel! De kappen van de lamp zijn afzonderlijk van elkaar verstelbaar en zijn bevestigt aan een bijpassende plafondbevestiging van 102 cm lang en 9 cm breed. Deze lamp is zeer geschikt voor boven een eettafel vanaf 200 cm. Deze drielichts hanglamp heeft E27 fittingen (grote fitting). De maten van deze lamp zijn 120 cm breed 25 cm diep en 150 cm hoog. De lamp is exclusief lichtbron.

Meer informatie

Meer informatie
Levertijd Levertijd 3-5 werkdagen