Vanwege de geldende coronamaatregelen zijn wij op afspraak geopend. Bel 0595 - 44 54 48, mail naar info@idwonen.nl of klik hier om jouw winkelmoment te reserveren!

Hanglamp Rock Clear 1L

€ 69,95

Deze 1 lichts hanglamp rock van mond geblazen glas, is een statement in jou interieur! De abstracte vormgeving geïnspireerd door een rots is al erg bijzonder, laat staan in combinatie met glas! Door het heldere glas krijgt de hanglamp rock een moderne uitstraling

✔ Stijlvolle hanglamp van mond geblazen glas

✔ Luchtige uitstraling door het gebruik van helder glas

✔ Deze hanglamp heeft een E27 fitting (grote fitting)

Levertijd 3-5 werkdagen

Overzicht

Hanglamp Rock is écht een statement in jou interieur! Deze 1 lichts hanglamp is gemaakt van mondgeblazen, helder glas. De lamp hangt aan een bijpassende ronde plafondbevestiging van 13 cm doorsnee en 2 cm hoog. Het ontwerp van de hanglamp is geïnspireerd op een rots. Het heldere glas geeft de hanglamp een moderne uitstraling en zorgt er tegelijkertijd voor dat het ontwerp luchtig blijft . Deze lamp is perfect voor in een hoek naast de bank, boven je eettafel of boven je salontafel! Met een klein frame plaats je de lichtbron in het armatuur. Deze hanglamp maakt deel uit van de Rock-serie. Alle lampen uit deze serie zijn verkrijgbaar in verchroomd of helder glas. Deze hanglamp heeft een E27 fitting (grote fitting). De maten van deze hanglamp zijn 25 cm breed 25 cm diep en 150 cm hoog. De lamp is exclusief lichtbron.

Meer informatie

Meer informatie
Levertijd Levertijd 3-5 werkdagen