Vanwege de geldende coronamaatregelen zijn wij op afspraak geopend. Bel 0595 - 44 54 48, mail naar info@idwonen.nl of klik hier om jouw winkelmoment te reserveren!

Hanglamp Rock Chromed 1L

€ 79,00

Deze 1 lichts hanglamp rock van mond geblazen glas, is een statement in jou interieur! De abstracte vormgeving geïnspireerd door een rots is al erg bijzonder, laat staan in combinatie met glas! Door het glas te verchromen krijgt deze glazen hanglamp rock een stoere uitstraling én word een mooi zacht lichteffect gecreëerd.

✔ Industriële hanglamp van mond geblazen glas

✔ Stoere look en een prachtig lichteffect door het verchroomde glas

✔ Deze hanglamp heeft een E27 fitting (grote fitting)

Levertijd 3-5 werkdagen

Overzicht

Hanglamp Rock is écht een statement in jou interieur! Deze1 lichts hanglamp is gemaakt van mondgeblazen, verchroomd glas. Het ontwerp van de hanglamp is geïnspireerd op een rots. De lamp hangt aan een bijpassende ronde plafondbevestiging van 13 cm doorsnee en 2 cm hoog. Het verchroomde glas geeft de hanglamp een industriële uitstraling en zorgt tegelijkertijd voor een prachtig zacht lichteffect. Deze lamp is perfect voor in een hoek naast de bank, boven je eettafel of boven je salontafel! Met een klein frame plaats je de lichtbron in het armatuur. Deze hanglamp maakt deel uit van de Rock-serie. Alle lampen uit deze serie zijn verkrijgbaar in verchroomd of helder glas. Deze hanglamp heeft een E27 fitting (grote fitting). De maten van deze hanglamp zijn 25 cm breed 25 cm diep en 150 cm hoog. De lamp is exclusief lichtbron.

Meer informatie

Meer informatie
Levertijd Levertijd 3-5 werkdagen