Elke zondag koopzondag van 13.00 uur tot 17.00 uur!  ( Zondag 15 mei gesloten i.v.m. de motorraces op het Aanleg )

Filament LED-Lamp Bol 4,5 cm spiraal E27 grote fitting

Deze lichtbron is dimbaar. Deze ledlamp bol met spiraal heeft een wattage van 3 watt. Deze lichtbron heeft een E27 fitting. (grote fitting) De kleur van deze lichtbron is amber, hierdoor krijgt deze lichtbron een vintage uitstraling. Deze lichtbron heeft 115 lumen. De ledlamp bol is 4,5 cm doorsnee  en 7 cm hoog.

Neem contact met ons op voor de actuele levertijd

Verzendinformatie

Al onze producten worden met de grootste zorg ingepakt en verzonden. Het bezorgen van uw bestelling kan worden verzorgd door een pakketdienst, een deskundige meubelvervoerder of met onze eigen bezorgservice.

Overzicht

Deze lichtbron LED filament heeft amber kleurig glas en heeft de vorm van een bol. Bijzonder aan deze lamp is dat de gloeidraad van de lichtbron in een spiraalvorm in de bol zit waardoor het licht van de lichtbron minder fel word ervaren. Deze ledlamp is dimbaar. Deze lichtbron heeft een wattage van 3 watt. Deze lichtbron heeft een E27 fitting. (grote fitting) De kleur van deze lichtbron is amber, hierdoor krijgt deze lichtbron een vintage uitstraling. Deze ledlamp bol heeft 115 lumen. De lamp is 4,5 cm doorsnee en 7 cm hoog.

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Filament LED-Lamp Bol 4,5 cm spiraal E27 grote fitting
Uw waardering