Elke zondag koopzondag van 13.00 uur tot 17.00 uur!

Fauteuil WW-Rija in vele kleuren & materialen leverbaar vanaf

De maten van dit fauteuil zijn 66 cm breed 83 cm diep en 84 cm hoog. De zithoogte is 43 cm en zitdiepte is 52 cm. De fauteuil kan bekleed worden in vele kleuren & materialen. Of je nou op zoek bent naar stof, eco-leder of leer deze fauteuil biedt al deze mogelijkheden! Wij adviseren om de stof/eco-leder/leer van de fauteuil te impregneren. De fauteuil zoals afgebeeld in microvezelstof Relax (kleur 22 oker geel) kost €288,- p.s. Deze fauteuil is tevens met armlegger te bestellen, benieuwd hoe deze variant er uit ziet? Neem dan contact met ons op!

Levertijd 8-12 week

Verzendinformatie

Al onze producten worden met de grootste zorg ingepakt en verzonden. Het bezorgen van uw bestelling kan worden verzorgd door een pakketdienst, een deskundige meubelvervoerder of met onze eigen bezorgservice.

Overzicht

Fauteuil Rija is groot in zijn eenvoudigheid. Deze fauteuil heeft een comfortabele zitting en een zwart metalen kruisframe. De fauteuil kan bekleed worden in vele kleuren & materialen. Of je nou op zoek bent naar stof, eco-leder of leer deze fauteuil biedt al deze mogelijkheden! Wij adviseren om de stof/eco-leder/leer van de fauteuil te impregneren. De maten van dit fauteuil zijn 66 cm breed 83 cm diep en 84 cm hoog. De zithoogte is 43 cm en zitdiepte is 52 cm. De fauteuil zoals afgebeeld in microvezelstof Relax (kleur 22 oker geel) kost €288,- p.s. Deze fauteuil is tevens met armlegger te bestellen, benieuwd hoe deze variant er uit ziet? Neem dan contact met ons op!

Specificaties

Meer informatie
Artikelnummer FauteuilWWRijazonderarm
Levertijd Levertijd 8-12 week

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fauteuil WW-Rija in vele kleuren & materialen leverbaar vanaf
Uw waardering