Van 27 juli t/m 19 augustus zijn wij i.v.m vakantie gesloten. Verder zijn wij geopend volgens onze reguliere openingstijden en eventueel op afspraak.
Wil je meer weten over onze maatregelen ivm het coronavirus? Lees verder.

Fauteuil WW-Abi met zwart metalen buisframe in vele kleuren en stoffen leverbaar vanaf

€ 280,00
De maten van deze fauteuil zijn 60 cm breed 90 cm diep en 82 cm hoog. De zitdiepte van deze fauteuil is 55 cm en de zithoogte is 45 cm. De prijs van de fauteuil hangt af van de bekleding deze fauteuil is namelijk in vele stoffen (o.a. microvezelstoffen, weefstoffen en eco-leders) en leer in vele kleuren leverbaar. De fauteuil zoals afgebeeld kost €292,- de fauteuil is vanaf €480,- in leer verkrijgbaar.
Swipen voor 7 additionele foto's

Overzicht

Fauteuil WW-Abi is een zeer eigentijdse fauteuil met een comfortabele zit. Het fauteuil heeft een zwart metalen buisframe wat hem een industriële uitstraling geeft. De maten van deze fauteuil zijn 60 cm breed 90 cm diep en 82 cm hoog. De zitdiepte van deze fauteuil is 55 cm en de zithoogte is 45 cm. De prijs van de fauteuil hangt af van de bekleding deze fauteuil is namelijk in vele stoffen (o.a. microvezelstoffen, weefstoffen en eco-leders) en leer in vele kleuren leverbaar. De fauteuil zoals afgebeeld kost €292,- de fauteuil is vanaf €480,- in leer verkrijgbaar.

Meer informatie

Meer informatie
Weight 1