Elke zondag koopzondag van 13.00 uur tot 17.00 uur!

Fauteuil WW-Abi met zwart metalen buisframe in vele kleuren en stoffen leverbaar vanaf

De maten van deze fauteuil zijn 60 cm breed 90 cm diep en 82 cm hoog. De zitdiepte van deze fauteuil is 55 cm en de zithoogte is 45 cm. De prijs van de fauteuil hangt af van de bekleding deze fauteuil is namelijk in vele stoffen (o.a. microvezelstoffen, weefstoffen en eco-leders) en leer in vele kleuren leverbaar. De fauteuil zoals afgebeeld kost €351,- de fauteuil is vanaf €572,- in leer verkrijgbaar.

Levertijd 8-12 week

Verzendinformatie

Al onze producten worden met de grootste zorg ingepakt en verzonden. Het bezorgen van uw bestelling kan worden verzorgd door een pakketdienst, een deskundige meubelvervoerder of met onze eigen bezorgservice.

Overzicht

Fauteuil WW-Abi is een zeer eigentijdse fauteuil met een comfortabele zit. Het fauteuil heeft een zwart metalen buisframe wat hem een industriële uitstraling geeft. De maten van deze fauteuil zijn 60 cm breed 90 cm diep en 82 cm hoog. De zitdiepte van deze fauteuil is 55 cm en de zithoogte is 45 cm. De prijs van de fauteuil hangt af van de bekleding deze fauteuil is namelijk in vele stoffen (o.a. microvezelstoffen, weefstoffen en eco-leders) en leer in vele kleuren leverbaar. De fauteuil zoals afgebeeld kost €351,- de fauteuil is vanaf €572,- in leer verkrijgbaar.

Specificaties

Meer informatie
Artikelnummer WW-Abi
Levertijd Levertijd 8-12 week
Gewicht (in kg) 1

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fauteuil WW-Abi met zwart metalen buisframe in vele kleuren en stoffen leverbaar vanaf
Uw waardering