Van 27 juli t/m 19 augustus zijn wij i.v.m vakantie gesloten. Verder zijn wij geopend volgens onze reguliere openingstijden en eventueel op afspraak.
Wil je meer weten over onze maatregelen ivm het coronavirus? Lees verder.

Eleonora Fauteuil Ruby Adore hunter groen velours stof

€ 249,00
De maten van deze fauteuil zijn 82 cm breed 64 cm diep en 76 cm hoog. De zithoogte is 53 cm en de zitdiepte is 45 cm. Deze fauteuil van Eleonora is verkrijgbaar in twee stoffen, een microvezelstof en een velours stof, in totaal is er keuze uit 5 kleuren.
Swipen voor 1 additionele foto

Overzicht

Deze fauteuil Ruby van Eleonora is verkrijgbaar in twee stoffen, een microvezelstof en een velours stof, in totaal is er keuze uit 5 kleuren. De microvezelstof topper is verkrijgbaar in de kleuren antraciet en cognac en de velours stof adore in de kleuren oker geel, blauw en hunter groen. De fauteuil heeft een eigentijds ontwerp, een zeer comfortabele zit! Het zwarte metalen frame van de fauteuil zorgt voor een industriële uitstraling. Hierdoor zal deze fauteuil zich al snel thuis voelen in een hedendaags interieur en is de fauteuil gemakkelijk te combineren binnen verschillende stijlen. Naast deze fauteuil zijn ook een barstoel, een barkruk en een eetkamerstoel leverbaar.