Van 27 juli t/m 19 augustus zijn wij i.v.m vakantie gesloten. Verder zijn wij geopend volgens onze reguliere openingstijden en eventueel op afspraak.
Wil je meer weten over onze maatregelen ivm het coronavirus? Lees verder.

Fauteuil Pien Eleonora cherokee bruin microvezelstof

€ 299,00
Fauteuil Pien uit de collectie van Eleonora is bekleed met de stoere microvezelstof cherokee en heeft een zwart metalen slede onderstel. Wij adviseren om de stof van de fauteuil te impregneren. De maten van dit fauteuil zijn 62 cm breed 81 cm diep en 84 cm hoog. De zithoogte is 45 cm en zitdiepte is 49 cm, de armlegger van deze fauteuil bevindt zich op 62 cm hoogte.
Swipen voor 1 additionele foto

Overzicht

Fauteuil Pien is afkomstig uit de collectie van Eleonora. Deze fauteuil heeft een comfortabele zit. De bruine microvezelstof cherokee waarmee de fauteuil bekleed is heeft een grove structuur wat er samen met het zwarte metalen sledeframe voor zorgt dat deze fauteuil een stoer uiterlijk heeft. Met een industriëel en minimalistisch ontwerp past deze fauteuil in elk interieur. Wij adviseren om de stof van de fauteuil te impregneren. De maten van dit fauteuil zijn 62 cm breed 81 cm diep en 84 cm hoog. De zithoogte is 45 cm en zitdiepte is 49 cm, de armlegger van deze fauteuil bevindt zich op 62 cm hoogte.