Van 27 juli t/m 19 augustus zijn wij i.v.m vakantie gesloten. Verder zijn wij geopend volgens onze reguliere openingstijden en eventueel op afspraak.
Wil je meer weten over onze maatregelen ivm het coronavirus? Lees verder.

Draaifauteuil Mitchell in microvezelstof Topper antraciet

€ 359,00
Deze fauteuil is draaibaar. Deze fauteuil is bekleed met de microvezelstof topper, wij raden aan deze stof te impregneren. De maten van dit fauteuil zijn 71 cm breed 85 cm diep en 96 cm hoog. De zithoogte is 45 cm en zitdiepte is 53 cm, de armlegger van deze fauteuil bevindt zich op 59 cm hoogte.
Swipen voor 1 additionele foto

Overzicht

Maak kennis met onze Mitchell. Deze draaifauteuil uit de collectie van Eleonora heeft een zwart metalen stervoet met daarop een stoere en comfortabele zitting met een blokstiksel. Het rug- en zitvlak is door het stiksel speels verdeeld in vlakken. Deze draaibare fauteuil is ideaal om lekker een boek in te lezen en is gemakkelijk te combineren met vrijwel elke bank. Het rug- en zitvlak is door het stiksel speels verdeeld in vlakken. De fauteuil is in drie kleuren leverbaar. Deze fauteuil is draaibaar. Deze fauteuil is bekleed met de microvezelstof topper, wij raden aan deze stof te impregneren. De maten van dit fauteuil zijn 71 cm breed 85 cm diep en 96 cm hoog. De zithoogte is 45 cm en zitdiepte is 53 cm, de armlegger van deze fauteuil bevindt zich op 59 cm hoogte.