Vanwege de geldende coronamaatregelen zijn wij op afspraak geopend. Bel 0595 - 44 54 48, mail naar info@idwonen.nl of klik hier om jouw winkelmoment te reserveren!

Fauteuil WW-Lisse met cadillac stiksel en zwart metalen buisframe in vele kleuren & materialen leverbaar vanaf

€ 240,00

Deze industriële fauteuil heeft een zwart metalen buisframe een een comfortabele zitting. Je stelt deze fauteuil zelf samen. Je kiest het frame, de bekleding & het stiksel! Als je op zoekt bent naar een fauteuil die mooi is in zijn eenvoud dan past deze fauteuil perfect bij jou!

✔ Zelf je fauteuil samenstellen

✔ Stoer Cadillac stiksel

✔ In vele kleuren & materialen leverbaar

✔ Leverbaar vanaf €240,-

Levertijd 8-12 week

Overzicht

Deze industriële fauteuil is prachtig in al zijn eenvoud! Geen toeters en bellen. Gewoon lekker zitten, dat doe je op deze fauteuil dat zie je direct! Wat echter niet zo eenvoudig is, is een keuze maken uit alle keuze mogelijkheden bij deze fauteuil. Je kiest namelijk zelf de samenstelling van de fauteuil. Zo kies je het materiaal & welke kleur, kies je welk stiksel de fauteuil in de rugleuning krijgt en welk frame je wilt. Of je nou op zoek bent naar een fauteuil in een weefstof, microvezelstof, eco-leder of 100% leer deze fauteuil biedt al deze mogelijkheden! Wij adviseren om de bekleding van de fauteuil te impregneren. Op de foto zie je de fauteuil met een zwart metalen buisframe en een Cadillac stiksel. De fauteuil is hier bekleed met de populaire microvezelstof genaamd Jeep. Zoals afgebeeld kost de fauteuil €240,- Liever een fauteuil in 100% leer ? Dit is mogelijk vanaf €620,- De maten van deze fauteuil zijn 63 cm breed, 82 cm diep en 86 cm hoog. De zithoogte is 45 cm en de zitdiepte is 50 cm. De armleuning van de fauteuil vind je op 62 cm.

Meer informatie

Meer informatie
Levertijd Levertijd 8-12 week