Van 27 juli t/m 19 augustus zijn wij i.v.m vakantie gesloten. Verder zijn wij geopend volgens onze reguliere openingstijden en eventueel op afspraak.
Wil je meer weten over onze maatregelen ivm het coronavirus? Lees verder.

Fauteuil Arnold Eleonora veloursstof Adore blauw

€ 399,00

Deze fauteuil geeft je retro vibes ! Fauteuil Arnold heeft een zwart metalen kruisframe & is bekleed met de populaire veloursstof Adore in de kleur blauw. Fauteuil Arnold is afkomstig uit de collectie van Eleonora en is verkrijgbaar in vier kleuren.

✔ Bekleed met veloursstof Adore blauw

✔ Back to the 60's met fauteuil Arnold

✔ Uit de collectie van Eleonora

✔ In vier kleuren leverbaar

Swipen voor 1 additionele foto

Overzicht

Fauteuil Arnold is afkomstig uit de collectie van Eleonora. Fauteuil Arnold neemt je helemaal mee terug naar de retro vibes van de jaren '60. Het zwart metalen frame en de chique veloursstof Adore in de kleur blauw zijn dan weer helemaal van nu! De combinatie van het frame en de bekleding zorgt er voor dat deze fauteuil in vrijwel ieder interieur past! Omdat fauteuil Arnold is bekleed met veloursstof raden wij u aan om de fauteuil te impregneren met impregneerspray. De maten van deze fauteuil zijn 67 cm breed 83 cm diep en 88 cm hoog. De zithoogte is 46 cm de zitdiepte is 51 cm. De armlegger van de fauteuil vind je op 60 cm. Arnold is verkrijgbaar in vier kleuren, dus is blauw niet jou kleur ? Niet getreurd, hieronder zie je de andere kleuren.