I.v.m de nieuwe coronamaatregelen zijn wij zijn gesloten van 15 december t/m 9 februari. Bezorgingen: De geplande bezorgingen gaan gewoon door.

U kunt ook nog gewoon online bij ons bestellen.

Showroommodel Fauteuil Arnold Eleonora veloursstof Adore antraciet

€ 399,00

Deze fauteuil geeft je retro vibes ! Fauteuil Arnold heeft een zwart metalen kruisframe & is bekleed met de populaire veloursstof Adore in de kleur antraciet. Fauteuil Arnold is afkomstig uit de collectie van Eleonora en is verkrijgbaar in vier kleuren.

✔ Bekleed met veloursstof Adore antraciet

✔ Back to the 60's met fauteuil Arnold

✔ Uit de collectie van Eleonora

✔ In vier kleuren leverbaar

Swipen voor 1 additionele foto

Overzicht

Fauteuil Arnold is afkomstig uit de collectie van Eleonora. Fauteuil Arnold neemt je helemaal mee terug naar de retro vibes van de jaren '60. Het zwart metalen frame en de chique veloursstof Adore in de kleur antraciet zijn dan weer helemaal van nu! De combinatie van het frame en de bekleding zorgt er voor dat deze fauteuil in vrijwel ieder interieur past! Omdat fauteuil Arnold is bekleed met veloursstof raden wij u aan om de fauteuil te impregneren met impregneerspray. De maten van deze fauteuil zijn 67 cm breed 83 cm diep en 88 cm hoog. De zithoogte is 46 cm de zitdiepte is 51 cm. De armlegger van de fauteuil vind je op 60 cm. Arnold is verkrijgbaar in vier kleuren, dus is antraciet niet jou kleur ? Niet getreurd, hieronder zie je de andere kleuren.