Elke zondag koopzondag van 13.00 uur tot 17.00 uur!  ( Zondag 15 mei gesloten i.v.m. de motorraces op het Aanleg )

Eetkamerbank WW-Sammy met zwart metalen frame in vele kleuren en stoffen leverbaar vanaf

De maten van dit bankje zijn zijn 130, 150, 170 of 190 cm breed 54 cm diep en 90 cm hoog. De zithoogte is 54 cm en de zitdiepte is 44 cm. De foto is een voorbeeld foto ! Op de foto is het bankje afgebeeld in de maat 170 in de stof bull (G) met een meekleurend stiksel type F en met frame 3. Het bankje kost zo €511,- p.s.

Levertijd 8-12 week

Verzendinformatie

Al onze producten worden met de grootste zorg ingepakt en verzonden. Het bezorgen van uw bestelling kan worden verzorgd door een pakketdienst, een deskundige meubelvervoerder of met onze eigen bezorgservice.

Overzicht

Een nieuw concept zitmeubelen, Sammy! De zitmeubelen uit de Sammy-serie stel je helemaal zelf samen. Zo kun je kiezen voor een arm stoel, een stoel zonder arm en een eetkamerbankje. Daarnaast kies je het stiksel wat in je meubelen komt en je kiest of de garen waarmee dit stiksel gezet word contrasterend of meekleurend met de bekleding moeten zijn. Ook in bekleding heb je vele keuzes. Bijvoorbeeld stof, micrvezelfstof, eco-leders en leer. Dan zijn wij aangekomen bij het kiezen van het frame, je hebt keuze uit een vijftal zwarte metalen frames. De maten van dit bankje zijn zijn 130, 150, 170 of 190 cm breed 54 cm diep en 90 cm hoog. De zithoogte is 54 cm en de zitdiepte is 44 cm. De foto is een voorbeeld foto ! Op de foto is het bankje afgebeeld in de maat 170 in de stof bull (G) met een meekleurend stiksel type F en met frame 3. Het bankje kost zo €511,- p.s.

Specificaties

Meer informatie
Levertijd Levertijd 8-12 week
Gewicht (in kg) 1

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Eetkamerbank WW-Sammy met zwart metalen frame in vele kleuren en stoffen leverbaar vanaf
Uw waardering