Elke zondag koopzondag van 13.00 uur tot 17.00 uur!  ( Zondag 15 mei gesloten i.v.m. de motorraces op het Aanleg )

Industrieel dressoir Nodus gerecycled teakhout 192 cm met 4 lades

De maten van dit gerecycled teakhouten dressoir zijn 192 cm breed 55 cm diep en 93 cm hoog. Het teakhout van de tv kast is onbehandeld, het is aan te raden dit te behandelen met watergedragen olie. Het frame van de tv kast is prachtig puur, lasnaden en oneffenheden zijn zichtbaar gelaten. Hierdoor heeft de tv-kast echt een industriële uitstraling.

Neem contact met ons op voor de actuele levertijd

Verzendinformatie

Al onze producten worden met de grootste zorg ingepakt en verzonden. Het bezorgen van uw bestelling kan worden verzorgd door een pakketdienst, een deskundige meubelvervoerder of met onze eigen bezorgservice.

Overzicht

Het Nodus dressoir is vervaardigd uit gerecycled teakhout. Onbehandeld gerecycled teakhout geeft het dressoir een mooi doorleefd karakter. Het metalen frame van de kast is puur, lasnaden en oneffenheden zijn zichtbaar in het metaal. Hierdoor heeft de dressoir een echte industriële uitstraling. Het dressoir heeft vier metalen lades en open vakken. De metalen lades zijn voorzien van geleiders en lopen dus lekker soepel. De maten van dit gerecycled teakhouten dressoir zijn 192 cm breed 55 cm diep en 93 cm hoog. Het teakhout van de tv kast is onbehandeld, het is aan te raden dit te behandelen met watergedragen olie. Het frame van de tv kast is prachtig puur, lasnaden en oneffenheden zijn zichtbaar gelaten. Hierdoor heeft de tv-kast echt een

Specificaties

Meer informatie
Levertijd Neem contact met ons op voor de actuele levertijd

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Industrieel dressoir Nodus gerecycled teakhout 192 cm met 4 lades
Uw waardering