I.v.m de nieuwe coronamaatregelen zijn wij zijn gesloten van 15 december t/m 19 januari. Bezorgingen: De geplande bezorgingen gaan gewoon door.

U kunt ook nog gewoon online bij ons bestellen.

Dressoir gerecycled teakhout 192 cm met 4 lades en open vakken

€ 1.149,00
De maten van dit gerecycled teakhouten dressoir zijn 192 cm breed 55 cm diep en 93 cm hoog. Het teakhout van de tv kast is onbehandeld, het is aan te raden dit te behandelen met watergedragen olie. Het frame van de tv kast is prachtig puur, lasnaden en oneffenheden zijn zichtbaar gelaten. Hierdoor heeft de tv-kast echt een industriële uitstraling.
Swipen voor 6 additionele foto's

Overzicht

Het Nodus dressoir is vervaardigd uit gerecycled teakhout. Onbehandeld gerecycled teakhout geeft het dressoir een mooi doorleefd karakter. Het metalen frame van de kast is puur, lasnaden en oneffenheden zijn zichtbaar in het metaal. Hierdoor heeft de dressoir een echte industriële uitstraling. Het dressoir heeft vier metalen lades en open vakken. De metalen lades zijn voorzien van geleiders en lopen dus lekker soepel. De maten van dit gerecycled teakhouten dressoir zijn 192 cm breed 55 cm diep en 93 cm hoog. Het teakhout van de tv kast is onbehandeld, het is aan te raden dit te behandelen met watergedragen olie. Het frame van de tv kast is prachtig puur, lasnaden en oneffenheden zijn zichtbaar gelaten. Hierdoor heeft de tv-kast echt een