Van 27 juli t/m 19 augustus zijn wij i.v.m vakantie gesloten. Verder zijn wij geopend volgens onze reguliere openingstijden en eventueel op afspraak.
Wil je meer weten over onze maatregelen ivm het coronavirus? Lees verder.

Draaifauteuil Daan blauw zwarte poot

€ 349,00

De maten van de draaifauteuil zijn hoogte 70 breedte 88 diepte 70 zitdiepte 47 zithoogte 39. De fauteuil is bekleed met de microvezelstof touareg in de kleur blauw. De draaifauteuil is naast blauw ook verkrijgbaar in de kleuren antraciet, groen en cognac. Het is aan te raden de stof waarmee deze fauteuil bekleed is te impregneren met impregneerspray.

Overzicht

Deze hippe draaifauteuil Daan, uit de collectie van Eleonora, heeft een netjes afgewerkte naar buiten gestikte naad, speelse stiksels die de zitting en rugleuning in twaalf delen opsplitsen en een strakke vier-potige draaivoet. De maten van de draaifauteuil zijn hoogte 70 breedte 88 diepte 70 zitdiepte 47 zithoogte 39. De fauteuil is bekleed met de microvezelstof touareg in de kleur blauw. De draaifauteuil is naast blauw ook verkrijgbaar in de kleuren antraciet, groen en cognac. Het is aan te raden de stof waarmee deze fauteuil bekleed is te impregneren met impregneerspray.

Meer informatie

Meer informatie
Weight 1