I.v.m de nieuwe coronamaatregelen zijn wij zijn gesloten van 15 december t/m 19 januari. Bezorgingen: De geplande bezorgingen gaan gewoon door.

U kunt ook nog gewoon online bij ons bestellen.

Draaifauteuil Vivian Eleonora veloursstof Adore oker

€ 499,00
Draaifauteuil Vivian is afkomstig uit de collectie van Eleonora. De maten van draaifauteuil Vivian zijn 75 cm breed 80 cm diep en 88 cm hoog. De zithoogte van de stoel is 47 cm, de zitdiepte is 53 cm, de armlegger van de fauteuil vind je op 62 cm. Draaifauteuil Vivian is bekleed met een oker gele veloursstof genaamd Adore. Wij raden u aan om deze bekleding te beschermen met impregneerspray.
Swipen voor 1 additionele foto

Overzicht

Draaifauteuil Vivian is afkomstig uit de collectie van Eleonora. De draaifauteuil heeft een zwarte metalen stervoet. De fauteuil kan vanzelfsprekend draaien en is bekleed met de trendy veloursstof Adore in de kleur olijf groen. Wij raden u aan om deze bekleding te beschermen met impregneerspray. Fauteuil Vivian heeft een fijne, stevige zit. De maten van draaifauteuil Vivian zijn 75 cm breed 80 cm diep en 88 cm hoog. De zithoogte van de stoel is 47 cm, de zitdiepte is 53 cm, de armlegger van de fauteuil vind je op 62 cm.