1e pinksterdag geopend van 13 tot 17 uur. Verder zijn wij geopend volgens onze reguliere openingstijden en eventueel op afspraak.
Wil je meer weten over onze maatregelen ivm het coronavirus? Lees verder.

Draaifauteuil WW-Avé met zwarte stervoet in vele kleuren en stoffen leverbaar vanaf

€ 684,00
De maten van deze fauteuil zijn 78 cm breed 90 cm diep en 95 cm hoog. De zithoogte is 45 cm en de zitdiepte is 52 cm. De stoel kan geleverd worden met een stervoet in zwart of rvs.
Swipen voor 8 additionele foto's

Overzicht

Na een lange dag neerploffen in een fauteuil waarin je heerlijk kan ontspannen, dat is iets waar iedereen naar uitkijkt! Dan ben je bij deze stoere draaifauteuil helemaal aan het goede adres. De fauteuil heeft decoratieve stiksels die de fauteuil net een beetje extra pit geven. De fauteuil rust op een vijf-teens stervoet. De maten van deze fauteuil zijn 78 cm breed 90 cm diep en 95 cm hoog. De zithoogte is 45 cm en de zitdiepte is 52 cm. De stoel kan geleverd worden met een stervoet in zwart of rvs. De prijs van de fauteuil hangt af van de bekleding deze fauteuil is namelijk in vele stoffen (o.a. microvezelstoffen, weefstoffen en eco-leders) en leer in vele kleuren leverbaar. De draaifauteuil zoals afgebeeld kost €680,-

Meer informatie

Meer informatie
Weight 1