Vanwege de geldende coronamaatregelen zijn wij op afspraak geopend. Bel 0595 - 44 54 48, mail naar info@idwonen.nl of klik hier om jouw winkelmoment te reserveren!

Boekenkast 80 cm gerecycled teakhout met blank metaal en lades

€ 899,00

De maten van deze teakhouten boekenkast Nodus zijn 80 cm breed 40 cm diep en 203 cm hoog. Het gerecycled teakhout van de boekenkast is onbehandeld. Het frame van de kast is prachtig puur gelaten, lasnaden en oneffenheden zijn zichtbaar gelaten in het metaal. Hierdoor heeft de boekenkast een industriële uitstraling.

Neem contact met ons op voor de actuele levertijd

Overzicht

De Nodus boekenkast is vervaardigd uit gerecycled teakhout. Het hout van de teakhouten boekenkast is onbehandeld. Het metalen frame van de kast is prachtig puur gelaten, lasnaden en oneffenheden zijn zichtbaar gelaten. Hierdoor heeft de kast écht een industriële uitstraling. De boekenkast heeft naast 5 planken twee stoere metalen lades waarin je gemakkelijk spullen opbergt, deze lades lopen netjes op geleiders. De maten van deze boekenkast zijn 80 cm breed 40 cm diep en 203 cm hoog. Het is aan te bevelen om het gerecycled teakhout te beschermen met een watergedragen olie.

Meer informatie

Meer informatie
Levertijd Neem contact met ons op voor de actuele levertijd
Weight 1