I.v.m de nieuwe coronamaatregelen zijn wij zijn gesloten van 15 december t/m 9 februari. Bezorgingen: De geplande bezorgingen gaan gewoon door.

U kunt ook nog gewoon online bij ons bestellen.

Boekenkast 125 cm Industrieel Eleonora zwart metaal met 2 deuren

€ 995,00

De maten van deze zwart metalen boekenkast zijn 125 cm breed 42 cm diep en 180 cm hoog. De kast is gemaakt van zwart metaal met een industriele look. De Industrial serie van Eleonora kenmerkt zich door het gebruik van zwart metaal met met een vintage afwerking.

Swipen voor 2 additionele foto's

Overzicht

Deze boekenkast is afkomstig uit de Industrial programma van Eleonora. De Industrial serie van Eleonora kenmerkt zich door het gebruik van zwart metaal met met een vintage afwerking. Deze kast heeft 2 deuren en beschikt over vier opbergvakken en drie legplanken waar jij als fanatieke lezer voldoende boeken kwijt kunt. De maten van deze boekenkast zijn 125 cm breed 42 cm diep en 180 cm hoog. De kast is gemaakt van zwart metaal. Door deze boekenkast of opbergkast kiezen voor in jou interieur geef je jou woonkamer of keuken niet alleen een industriële touch maar deze kast zorgt ook voor een warme uitstraling. Daarnaast steken de gekleurde kaften van boeken of gekleurde accessoires prachtig af tegen het zwarte metaal! Kortom : Hoe je deze kast ook inricht, het zal de eyecatcher van de ruimte worden.