Vanwege de geldende coronamaatregelen zijn wij op afspraak geopend. Bel 0595 - 44 54 48, mail naar info@idwonen.nl of klik hier om jouw winkelmoment te reserveren!

Bijzettafel rond boomstam acaciahout 35 cm doorsnee

€ 99,00

De maten van deze ronde bijzettafel zijn bij benadering 35 cm doorsnee en 45 cm hoog. Deze ronde bijzettafels zijn gemaakt van een boomstam dus elk tafeltje is uniek en hierdoor kunnen ook de maten een klein beetje verschillen.

Levertijd 3-5 werkdagen

Overzicht

Deze leuke ronde boomstam bijzettafel is gemaakt van acaciahout. De vorm van de boomstam is intact gelaten waardoor elk tafeltje anders is. Acaciahout geeft je interieur een mooie warme uitstraling! Je kunt dit ronde bijzettafeltje gebruiken om te mixen en matchen met andere bijzettafeltjes en poefen om een leuke combinatie te creëren. Je kunt het ronde bijzettafeltje afnemen met een lichtvochtige doek. De maten van deze bijzettafel zijn bij benadering 35 cm doorsnee en 45 cm hoog. Deze ronde bijzettafels zijn gemaakt van een boomstam dus elk tafeltje is uniek en hierdoor kunnen ook de maten een klein beetje verschillen.

Meer informatie

Meer informatie
Levertijd Levertijd 3-5 werkdagen
Weight 1