I.v.m de nieuwe coronamaatregelen zijn wij zijn gesloten van 15 december t/m 19 januari. Bezorgingen: De geplande bezorgingen gaan gewoon door.

U kunt ook nog gewoon online bij ons bestellen.

Bijzettafel Marvelous By-Boo 40 rond groen marmer

€ 119,00

De naam verraad het al een beetje, dit groene bijzettafeltje uit de collectie van By-Boo is he-le-maal 'marvelous' oftewel geweldig! De bijzettafel is vervaardigd uit groen marmer & heeft metalen pootjes met gouden sokjes. Mix bijzettafel Marvelous small met andere bijzettafels of plaats hem naast een mooie fauteuil

✔ Ronde bijzettafel met groen marmeren blad

✔ Drie metalen pootjes met gouden 'sokjes'

✔ Door het gebruik van natuurlijk materiaal is elk bijzettafeltje anders

Swipen voor 1 additionele foto

Overzicht

De naam van deze bijzettafel zegt al bijna genoeg, toch vertellen wij je graag iets meer over deze bijzettafel. Zoals de naam je wellicht al deed vermoeden, dit tafeltje is helemaal marvelous oftewel geweldig! De bijzettafel is afkomstig uit de collectie van By-Boo. Het blad van 'Marvelous' is gemaakt van prachtig groen marmer. Dit chique blad rust op drie metalen stiletto pootjes met gouden 'sokjes'. Hierdoor is het tafeltje naast retro, ook helemaal van nu ! Gooi dit tafeltje is een mix met andere bijzettafels uit ons assortiment en er ontstaan de meest mooie creaties. Door zijn krachtige (én prachtige) kleur voegt deze bijzettafel écht iets toe aan een mix van bijzettafels. Omdat er gebruik word gemaakt van een natuurlijk materiaal zal het blad elke keer anders zijn. Naast deze small-variant met de maten 40 cm breed 40 cm diep en 45 cm hoog, is er ook een grote variant van deze bijzettafel leverbaar.