I.v.m de nieuwe coronamaatregelen zijn wij zijn gesloten van 15 december t/m 19 januari. Bezorgingen: De geplande bezorgingen gaan gewoon door.

U kunt ook nog gewoon online bij ons bestellen.

Bezorgen en afhalen

Online bestellen

Wij vinden persoonlijk contact met de klant belangrijk, dus levertijden en bezorgmomenten worden bij voorkeur via de telefoon besproken.

Onze werkwijze is al volgt :

-De order komt bij ons binnen

-Wij controleren de order en geven een indicatie van de levertijd van de bestelling.

-Als het product op voorraad is nemen wij contact met u op, om een bezorgmoment in te plannen. *Indien er een lange levertijd op een product is nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

-Het product wordt bezorgd door onze eigen bezorgservice, of door een externe vervoerder.

-Pakketten worden verzonden met Post.NL

 

Bezorgen en afhalen

Uw online bestelling laten bezorgen

 

Tijdens het bestelproces, kunt u er voor kiezen om uw artikel(en) te laten bezorgen. Wij nemen contact op met u over het bezorgmoment.

 

Uw online bestelling afhalen

Tijdens het online bestelproces, kunt u er ook voor kiezen om uw artikel(en) bij ons in de showroom af te halen. Wij nemen contact met u op om een afhaalmoment met u te bespreken.

 

Bezorgkosten

Bestellingen vanaf €50,- worden kosteloos verzonden. Als artikelen op een etage of naar een Waddeneiland bezorgd moeten worden, rekenen wij daar extra kosten voor. Bezorgingen naar het buitenland gaan altijd op aanvraag.