• Al meer dan 18 jaar ervaring
  • Gratis verzending*

Bezorgen en afhalen

Online bestellen

Wij vinden persoonlijk contact met de klant belangrijk, dus levertijden en bezorgmomenten worden bij voorkeur via de telefoon besproken.

Onze werkwijze is al volgt :

-De order komt bij ons binnen

-Wij controleren de order en geven een indicatie van de levertijd van het bestelde product

-Als het product op voorraad is nemen wij contact op om een bezorgmoment te plannen. *Indien er een lange levertijd op een product is nemen wij zo snel mogelijk contact op met u als klant om dit te bespreken.

-Het product wordt bezorgd op het afgesproken bezorgmoment door onze meubelvervoerder, door onze eigen bezorgservice of door postNL. 

 

Bezorgen en afhalen

Uw online bestelling laten bezorgen

 

Tijdens het bestelproces, kunt u er voor kiezen om uw artikel(en) te laten bezorgen. We nemen contact op met u over het bezorgmoment. Uw bestelling word in dit geval bezorgd door onze eigen bezorgservice, door onze meubelvervoerders of door postNL.

 

Uw online bestelling afhalen

Tijdens het online bestelproces, kunt u er ook voor kiezen om uw artikel(en) bij ons in de showroom af te halen. Wij nemen contact met u op om een afhaalmoment met u te bespreken.

 

Bezorgkosten

I.d. Wonen berekent boven een bedrag van €50,- geen bezorgkosten over meubels/accessoires die bezorgd moeten worden op de begane grond. Indien artikelen op een etage of één van de Waddeneilanden of in het buitenland bezorgd dienen te worden, worden hier in overleg extra kosten voor in rekening gebracht.