I.v.m de nieuwe coronamaatregelen kan je vanaf 3 maart op afspraak bij ons terecht. Bezorgingen: de geplande bezorgingen gaan gewoon door.

Je kunt online bij ons bestellen en afhalen op afspraak is ook mogelijk!

Bartafel Edge Acaciahout & Stoere metalen poot 147 x 80

€ 399,00

Deze robuuste boomstam bartafel Edge is vervaardigd uit acaciahout. Acaciahout heeft een oranje, rode kleur wat een mooie warme uitstraling geeft aan deze bartafel. Het blad van deze tafel heeft aan beide zijden een boomstamkant, ook wel zelfkant genoemd. Hierdoor krijgt deze eettafel een mooie robuuste en natuurlijke uitstraling. De maat van deze bartafel is 147 x 80

✔ Bartafel van gelakt acaciahout 147 x 80

✔ Boomstambartafel met stoere metalen poot

✔ Een natuurlijke uitstraling door de warme houtkleur en de zelfkant van het blad

✔ Elke bartafel is uniek door het gebruik van natuurlijk materiaal

 

Levertijd 3-5 werkdagen

Overzicht

Dit is de robuuste bartafel uit de serie Edge. Een bartafel vervaardigd uit acaciahout. Het acaciahout waar mee gewerkt is, is behandeld met lak. Hierdoor kan de tafel met een lichtvochtige doek worden afgenomen en is hij beschermd tegen vocht en vuil. Acaciahout heeft een oranje, rode kleur wat een mooie warme uitstraling geeft aan deze eettafel. Het 2,5 cm dikke blad van deze bartafel heeft aan beide zijden een boomstamkant, ook wel zelfkant genoemd. Deze is intact gelaten om de bar een mooie robuuste en natuurlijke uitstraling te geven. Het acaciahout is gecombineerd met een robuuste metalen poot die grijs gepoedercoat is. Elke Edge bartafel is uniek! Er kunnen daarom kleurnuances en onregelmatigheden in de vorm voorkomen, het blad kan in breedte ongeveer 10 cm afwijken van de globale maatvoering. De Edge serie bestaat o.a. uit eettafels, bartafels, wandplanken, een salontafel, nachtkastjes, tv-meubels en een kaptafel. De maat van deze bartafel is 147 cm breed 80 cm diep en 92 cm hoog.

Meer informatie

Meer informatie
Levertijd Levertijd 3-5 werkdagen