Vanwege de geldende coronamaatregelen zijn wij op afspraak geopend. Bel 0595 - 44 54 48, mail naar info@idwonen.nl of klik hier om jouw winkelmoment te reserveren!

Boomstam bartafel 125 Live Edge van acaciahout en zwart metalen poot

€ 399,00

De maten van deze boomstam bartafel zijn 125 lang 46 breed en 92 cm hoog. Het blad van deze bartafel is gemaakt van 2 cm massief acaciahout en is met 3 cm opgedikt. Je kunt de bartafel afnemen met een licht vochtige doek.

Levertijd 3-5 werkdagen

Overzicht

Deze stoere boomstam bartafel Live Edge is gemaakt van acaciahout. Het acaciahout beschikt over karakteristieke kleurnuances. De bartafel heeft mooie boomstamkanten wat hem extra gaaf maakt! Doordat de boomstamvorm van het blad intact is gelaten heeft de bar mooie organische vormen. Dit mooie rustieke blad rust op een zwart metalen frame, wat de bartafel voorziet van een industriële touch.. Vier stoere barkrukken er bij en klaar is kees, een voor een snel ontbijtje of een uitgebreide borrel. Deze boomstam bartafel kan vele functies vervullen. Door de afmetingen is deze bartafel ook perfect voor als je wat minder ruimte hebt. De maten van deze bartafel zijn 125 lang 46 breed en 92 cm hoog. Het blad van deze bartafel is gemaakt van 2 cm massief acaciahout en is met 3 cm opgedikt. Je kunt de bartafel afnemen met een licht vochtige doek.

Meer informatie

Meer informatie
Levertijd Levertijd 3-5 werkdagen
Weight 1