I.v.m de nieuwe coronamaatregelen zijn wij zijn gesloten van 15 december t/m 19 januari. Bezorgingen: De geplande bezorgingen gaan gewoon door.

U kunt ook nog gewoon online bij ons bestellen.

Bartafel Edge 180 x 70 acaciahout & zwart metalen hairpin poten

€ 449,00

Deze bartafel Edge is vervaardigd uit acaciahout. Acaciahout heeft een oranje, rode kleur wat een mooie warme uitstraling geeft aan deze eettafel. Het blad van deze bartafel heeft aan beide zijden een boomstamkant, ook wel zelfkant genoemd. Deze is intact gelaten voor een mooie robuuste en natuurlijke uitstraling. Maten van deze bartafel zijn 180 cm lang 70 cm breed en 92 cm hoog.

✔ Bartafel van gelakt acaciahout 70 cm breed

✔ Subtiel frame van zwarte metalen hairpinpoten

✔ Een warme natuurlijke look door de houtkleur en de zelfkant

✔ Elke bartafel is uniek door het gebruik van natuurlijk materiaal

 

Swipen voor 1 additionele foto

Overzicht

Schuif aan bij bartafel Edge! Deze bartafel is vervaardigd uit acaciahout. Het acaciahout waar mee gewerkt is, is behandeld met een matte lak, hierdoor kan de bartafel met een lichtvochtige doek worden afgenomen. Acaciahout heeft een oranje, rode kleur wat een mooie warme uitstraling geeft aan deze bartafel. Het blad van deze bartafel heeft aan beide zijden een boomstamkant, ook wel zelfkant genoemd. Deze is intact gelaten voor een mooie robuuste en natuurlijke uitstraling. Het acaciahout is gecombineerd met subtiele zwarte metalen hairpin poten. De maten van deze eettafel zijn 180 cm lang 70 cm breed en 92 cm hoog. De Edge serie bestaat uit eettafels, bartafel, wandplanken, een salontafel, nachtkastjes, een tv-meubel en een kaptafel. Elke bartafel is uniek! Er kunnen daarom kleurnuances en onregelmatigheden in de vorm voorkomen.

Meer informatie

Meer informatie
Weight 58