Vanwege de geldende coronamaatregelen zijn wij op afspraak geopend. Bel 0595 - 44 54 48, mail naar info@idwonen.nl of klik hier om jouw winkelmoment te reserveren!

Bank Erin in vele kleuren & materialen mogelijk 3 zits vanaf

€ 641,00

Dit is bank Erin. Een bank strakke bank met het comfort van een loungebank. Deze bank past zich aan als een kameleon en past hierdoor in elk interieur. In een weefstof geweldig voor een Scandinavische inrichting maar met een eco-leder weer goed passend in een industrieel interieur. Plof jij binnenkort neer in bank Erin?

✔ Een bank die als een kameleon kan veranderen van stijl

✔ Vele opstellingen mogelijk

✔ Subtiele zwarte metalen poot

✔ In vele stoffen & kleuren leverbaar

Levertijd 8-12 week

Overzicht

Bij bank Erin word een strakke vormgeving gecombineerd met het zitcomfort van een loungebank. De zitting van de bank is namelijk zeer comfortabel. Het zwarte metalen onderstel geeft aan de voorzijde een mooie robuuste look en vanaf de zijde lijkt het prachtig subtiel. Het ontwerp van deze bank met vaste rug- en zitkussens is op zichzelf vrij basic maar daarom kun je juist helemaal los gaan met leuke stoffen of vrolijke sierkussens ! Nog een voordeel hiervan : Deze bank kan echt in elk interieur en is tijdloos! Kies de bekleding die past bij jou interieur en deze bank past zich aan als een kameleon… industrieel, landelijk of Scandinavisch. Van driezits bank tot een enorme hoekbank alles is mogelijk met deze bank. De prijs van de bank hangt af van de opstelling & de bekleding. De bank is afgebeeld in 3 zits en de stof Arnage, de bank kost zo €667,-

Meer informatie

Meer informatie
Levertijd Levertijd 8-12 week