Van 27 juli t/m 19 augustus zijn wij i.v.m vakantie gesloten. Verder zijn wij geopend volgens onze reguliere openingstijden en eventueel op afspraak.
Wil je meer weten over onze maatregelen ivm het coronavirus? Lees verder.

Bank Chell in vele kleuren & materialen leverbaar zoals afgebeeld

€ 990,00
De twee elementen 1XXL zits met armlegger zoals hier afgebeeld is totaal 272 cm breed. De bank zoals afgebeeld in deze maat en de groen-blauw gekleurde veloursstof kost €990,- Deze stoere, robuuste bank is in vele maten leverbaar en je kunt hem zelfs samenstellen tot een hoekbank. Als je kijkt bij foto's zie je alle elementen en maten die mogelijk zijn. De prijs van de bank hangt af van de maat & de bekleding.
Swipen voor 9 additionele foto's

Overzicht

Bank Chell is een robuuste bank met een nonchalante uitstraling. Deze bank heeft een comfortabele en diepe zit, de kussens van de bank los. De bank heeft brede armleggers en heerlijke dikke kussens op zowel de zitting als de rugleuning. De bank rust op robuuste poten. De twee elementen 1XXL zits met armlegger zoals hier afgebeeld is totaal 272 cm breed. De bank zoals afgebeeld in deze maat en de groen-blauw gekleurde veloursstof kost €990,- Deze stoere, robuuste bank is in vele maten leverbaar en je kunt hem zelfs samenstellen tot een hoekbank. Als je kijkt bij foto's zie je alle elementen en maten die mogelijk zijn. De prijs van de bank hangt af van de maat & de bekleding.

Meer informatie

Meer informatie
Weight 1