Vloerkleden

Een vloerkleed is op dit moment erg geliefd en eigenlijk al niet meer weg te denken uit een hedendaags interieur. Naastdat een vloerkleed er sfeervol uitziet en heerlijk zacht aanvoelt heeft het de functie om alle meubelstukken met elkaar te verbinden. Een vloerkleed is dus een échte musthave voor in jouw interieur!

Filteren  
Categorie  
Merk  
Prijs  

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vloerkleed industrieel: robuust en verweerd

De industriële woonstijl is robuust en stoer. Logisch, want ontwerpers hebben zich laten inspireren door oude industriële complexen. Een vloerkleed met industrieel ontwerp heeft vaak een verweerde look, zodat het lijkt alsof het al een leven achter de rug heeft.

De afgedrukte patronen zijn vaak symmetrisch, maar soms juist asymmetrisch. Er zijn een aantal overheersende kleuren binnen deze stijl:

  • Bruin
  • Grijs
  • Zwart
  • Donkerblauw
  • Okergeel

Veel industriële vloerkleden uit ons aanbod zijn dan ook in deze kleuren uitgevoerd. Sommige kleden zijn omkeerbaar en hebben onder een ander design als boven. Leuk voor de afwisseling!

Een vloerkleed voor extra comfort

Natuurlijk is het belangrijk dat een vloerkleed fraai oogt in jouw interieur. Maar het comfort is natuurlijk minstens zo belangrijk. Zo’n kleed voelt toch al snel lekkerder aan dan een harde en koude vloer, zeker in de winter.

Vloerkleden zijn er zowel hoogpolig als laagpolig. Het verschil zit in de hoogte van de stof vanaf de grond. Bij een hoogpolig kleed verdwijnen je voeten dus meer in de stof. Veel modellen zijn gemaakt van microfiber, jute of viscose. Dit zijn stuk voor stuk comfortabele stoffen.

Kijk voor je een vloerkleed gaat kopen eerst goed naar de beschikbare ruimte. De meeste kleden zijn namelijk verkrijgbaar in meerdere maten. Daarnaast hebben we vloerkleden zowel in rechthoekige als ronde vormen.

Vloerkleed online kopen

Ons ruime aanbod van vloerkleden kan het lastig maken om te kiezen. Anderzijds is de kans groot dat er een exemplaar is dat perfect bij jou past. Vind je het moeilijk om online een keuze te maken? Kom dan langs in onze winkel te Winsum (Groningen). De koffie staat klaar en we geven je graag deskundig advies over het uit te kiezen vloerkleed.

Als je online bestelt, betaal je geen verzendkosten bij besteding vanaf 50 euro (m.u.v. etages en de Waddeneilanden). Natuurlijk kun je ons bellen of mailen, als je vragen hebt over producten of het bestellen daarvan. Wij helpen je graag met het vinden van een perfect vloerkleed.